John Rolfe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1991 Lekarz (gościnnie)
8.0 1991 Ojciec Alison' (gościnnie)
7.7
Jaś Fasola
Mr. Bean
1990 Listonosz (gościnnie)
5.7
Lord Mountbatten: ostatni wicekról Indii
Lord Mountbatten: The Last Viceroy
1986 Attlee
0.0 1985 Mleczarz (gościnnie)
0.0 1985 James Sinclair (1985-1986)
1.0 1980 Charles Higgins (gościnnie)
0.0 1979 Bennet
8.0 1979 Oficer ogniowy (gościnnie)
8.0 1979 Collin (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
10.0 1973 John Dix (gościnnie)
0.0 1969 Thompson (gościnnie)
0.0 1969 Dashford / Jenkins (gościnnie)
0.0 1964 Konstabl Barker (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kapitan (gościnnie)
0.0 1962 Jacob Jowl
8.6 1962 Carstairs (1962) / George Smethurst (1968) / Tom Ballard (1974) (gośc
7.6 1955 Radner
4.7 1955 John Baldwin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Rolfe filmy John Rolfe najlepsze filmy John Rolfe zdjęcia John Rolfe galeria John Rolfe biografia John Rolfe nominacje John Rolfe nagrody i wyróżnienia John Rolfe filmografia John Rolfe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.