John Quayle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1999 Pan Wilcox (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Judd (gościnnie)
6.3 1986 Stevenson Davies (1987) (gościnnie)
7.5 1981 Lord John Somerville (1982-1983)
0.0 1980 Andy Trubshaw
0.0 1977 Pan Carter
0.0 1977 Psycholog (gościnnie)
0.0 1976 Elleston(gościnnie)
4.5 1976 Pan Fennel (gościnnie)
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Pan Coles - dziennikarz (gościnnie)
8.0 1974 Pan młody (gościnnie)
6.7 1971 Bunny Newbury / Porucznik Watson (gościnnie)
0.0 1969 Pastor (gościnnie)
0.0 1969 John Cousins (gościnnie)
6.7
Benny Hill
Benny Hill Show, The
1969 Różne role (1978-1979)
0.0 1965 Policjant
10.0 1965 Keith (1975) (gościnnie)
9.6 1962 (gościnnie)
7.6 1955 Podporucznik Fedotik / Astronauta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Quayle filmy John Quayle najlepsze filmy John Quayle zdjęcia John Quayle galeria John Quayle biografia John Quayle nominacje John Quayle nagrody i wyróżnienia John Quayle filmografia John Quayle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.