John Pyper-Ferguson
Data urodzenia: 1964-02-27
Miejsce urodzenia: Mordiallic, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 John McClennan (gościnnie)
0.0 2012 John McClennan (gościnnie)
7.4 2011 (gościnnie)
8.2 2011 John McClennan (gościnnie)
0.0 2011 John McClennan (gościnnie)
6.9 2011 John McClennan (gościnnie)
5.0 2010 John McClennan (gościnnie)
7.5 2010 John McClennan (gościnnie)
7.4
Nowe gliny
Rookie Blue
2010 John McClennan (gościnnie)
0.0 2009 John McClennan (gościnnie)
7.2 2009 John McClennan (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 John McClennan (gościnnie)
7.7 2009 Dean Donegal (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jamie Cowley (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Edgar Halbridge / Steve Price (gościnnie)
7.8 2008 John McClennan (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 John McClennan (gościnnie)
7.1 2007 John McClennan (gościnnie)
6.9 2007 John McClennan (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 John McClennan (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 John McClennan (gościnnie)
8.1 2005 John McClennan (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Landis Collar (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 John McClennan (gościnnie)
8.0 2004 John McClennan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 John McClennan (gościnnie)
7.3 2002 Eddie Michaelson (gościnnie)
7.3 2001 John McClennan (gościnnie)
7.2 2001 Dr William McBride (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 John McClennan (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 John McClennan (gościnnie)
6.8 2000 John McClennan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Mąż / Dr William Byrne (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 John McClennan (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 John McClennan (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 John McClennan (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 John McClennan (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 John McClennan (gościnnie)
6.6
Na dobre i złe
For Richer or Poorer
1997 John McClennan (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 John McClennan (gościnnie)
6.8 1996 John McClennan (gościnnie)
6.0
Poza prawem
Frank and Jesse
1995 John McClennan (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 John McClennan (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 John McClennan (gościnnie)
7.9 1995 John McClennan (gościnnie)
9.0 1995 John McClennan (gościnnie)
5.5 1995 John McClennan (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 John McClennan (gościnnie)
6.7 1994 John McClennan (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 John McClennan (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 John McClennan (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Paul / Detektyw John Kresge (gościnnie)
8.1
Bez przebaczenia
Unforgiven
1992 John McClennan (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 John McClennan (gościnnie)
7.0
Ptaszek na uwięzi
Bird on a Wire
1990 John McClennan (gościnnie)
0.0 1990 John McClennan (gościnnie)
7.5 1990 John McClennan (gościnnie)
8.0 1987 John McClennan (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 John McClennan (gościnnie)
7.5 1985 John McClennan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Pyper-Ferguson filmy John Pyper-Ferguson najlepsze filmy John Pyper-Ferguson zdjęcia John Pyper-Ferguson galeria John Pyper-Ferguson biografia John Pyper-Ferguson nominacje John Pyper-Ferguson nagrody i wyróżnienia John Pyper-Ferguson filmografia John Pyper-Ferguson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.