John Pleshette
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2003 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Ira Fried (gościnnie)
10.0 2002 Dr Ira Fried (gościnnie)
6.7 1999 Dr Ira Fried (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Ira Fried (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.0 1996 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Dr Ira Fried (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.6 1993 Dr Ira Fried (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Ira Fried (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.5 1992 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.5 1991 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Dr Ira Fried (gościnnie)
5.7 1986 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.5 1985 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.6 1984 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.5
Rocky 2
Rocky II
1979 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.0 1979 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.0
Wizyty domowe
House Calls
1978 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.0
Siódma Aleja
Seventh Avenue
1977 Dr Ira Fried (gościnnie)
10.0 1975 Dr Ira Fried (gościnnie)
6.8 1974 Dr Ira Fried (gościnnie)
7.3 1973 Dr Ira Fried (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Pleshette filmy John Pleshette najlepsze filmy John Pleshette zdjęcia John Pleshette galeria John Pleshette biografia John Pleshette nominacje John Pleshette nagrody i wyróżnienia John Pleshette filmografia John Pleshette aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.