John Patrick Amedori
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Mitchell
0.0 2011 Matt Davis (gościnnie)
9.3 2010 Matt Davis (gościnnie)
6.2 2009 Matt Davis (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Matt Davis (gościnnie)
0.0 2007 Matt Davis (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Aaron Rose (gościnnie)
4.9
Zaginiona
Oyayubi sagashi
2006 Matt Davis (gościnnie)
8.5 2005 Matt Davis (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Jason Shields (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Matt Davis (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Matt Davis (gościnnie)
7.3 2004 T.J. Lindmark (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Matt Davis (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Matt Davis (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Matt Davis (gościnnie)
7.3 2002 Kevin (gościnnie)
8.0 2001 Matt Davis (gościnnie)
10.0 2001 Matt Davis (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Matt Davis (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Matt Davis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Patrick Amedori filmy John Patrick Amedori najlepsze filmy John Patrick Amedori zdjęcia John Patrick Amedori galeria John Patrick Amedori biografia John Patrick Amedori nominacje John Patrick Amedori nagrody i wyróżnienia John Patrick Amedori filmografia John Patrick Amedori aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.