John Palumbo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Agent FBI w biurze (gościnnie)
0.0 2010 Agent FBI w biurze (gościnnie)
6.5 2009 Agent FBI w biurze (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Agent FBI w biurze (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agent FBI w biurze (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Agent FBI w biurze (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Agent FBI w biurze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Palumbo filmy John Palumbo najlepsze filmy John Palumbo zdjęcia John Palumbo galeria John Palumbo biografia John Palumbo nominacje John Palumbo nagrody i wyróżnienia John Palumbo filmografia John Palumbo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.