John Noble
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2010 Dr Walter Bishop / Walternator
7.8 2008 Dr Walter Bishop / Walternator
7.5 2007 Dr Walter Bishop / Walternator
9.6 2007 Dr Walter Bishop / Walternator
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr Walter Bishop / Walternator
4.5
Młode lwy
Young Lions
2002 Dr Walter Bishop / Walternator
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Dr Walter Bishop / Walternator
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Walter Bishop / Walternator
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Dr Walter Bishop / Walternator
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Dr Walter Bishop / Walternator
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Dr Walter Bishop / Walternator
5.5 1991 Dr Walter Bishop / Walternator

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Noble filmy John Noble najlepsze filmy John Noble zdjęcia John Noble galeria John Noble biografia John Noble nominacje John Noble nagrody i wyróżnienia John Noble filmografia John Noble aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.