John Miranda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1996 Hector (gościnnie)
7.0 1989 Minister (gościnnie)
7.0 1986 Pan Morelli (gościnnie)
7.5 1984 Lekarz (gościnnie)
7.0 1982 Szofer (gościnnie)
7.1 1982 Pan Huber (gościnnie)
7.7 1977 John (gościnnie)
7.5 1977 Bill (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Farmer / Flint (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Miranda filmy John Miranda najlepsze filmy John Miranda zdjęcia John Miranda galeria John Miranda biografia John Miranda nominacje John Miranda nagrody i wyróżnienia John Miranda filmografia John Miranda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.