John Mese
Data urodzenia: 1963-11-04
Miejsce urodzenia: Baton Rouge, Luizjana, USA
Stan cywilny: żona: Dawn Kelsey (od 2004 r.)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Justin (gościnnie)
8.4 2006 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Henry (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ted McGruder (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Trener John Heath (gościnnie)
7.5 2005 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
6.6
Nie zapomnisz mnie
Gone But Not Forgotten
2004 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.3 2004 Porucznik William Sythe (gościnnie)
7.5 2002 John Ringel (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
8.1 2000 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Gordon Wallace (2006) (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dave (gościnnie)
7.0 1997 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
6.7 1994 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
7.6 1989 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
6.3 1986 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)
0.0

0 Szeryf Phil Adderly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Mese filmy John Mese najlepsze filmy John Mese zdjęcia John Mese galeria John Mese biografia John Mese nominacje John Mese nagrody i wyróżnienia John Mese filmografia John Mese aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.