John McGlynn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 John Renner
0.0 2004 Scott Dalton (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Raif Canning (gościnnie)
7.0 1986
7.9 1986 Jameson (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Steve Lewis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John McGlynn filmy John McGlynn najlepsze filmy John McGlynn zdjęcia John McGlynn galeria John McGlynn biografia John McGlynn nominacje John McGlynn nagrody i wyróżnienia John McGlynn filmografia John McGlynn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.