John McCafferty
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1996 John Carlye (gościnnie)
6.7 1992 Dozorca (gościnnie)
10.0 1980 Billy Joe Wright (1980-1982)
7.2 1978 Dean Ward (gościnnie)
7.7 1977 Bobby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John McCafferty filmy John McCafferty najlepsze filmy John McCafferty zdjęcia John McCafferty galeria John McCafferty biografia John McCafferty nominacje John McCafferty nagrody i wyróżnienia John McCafferty filmografia John McCafferty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.