John Mahoney
Data urodzenia: 1940-06-20
Miejsce urodzenia: Blackpool, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.4 2010 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
0.0 2009 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
8.0 2000 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.9 1998 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.6 1997 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.9
Lęk pierwotny
Primal Fear
1996 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.0
Ta jedyna
She's the One
1996 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.4
Hudsucker Proxy
Hudsucker Proxy, The
1994 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.7
Pole rażenia
Striking Distance
1993 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.8 1993 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
0.0 1992 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.8
Wydział Rosja
Russia House, The
1990 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.8 1990 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.5 1988 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
8.7 1988 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
7.5
Wpływ księżyca
Moonstruck
1987 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.9
Wet za wet
Tin Men
1987 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.7
Ulice złota
Streets of Gold
1986 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Pan Terwilliger (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Mahoney filmy John Mahoney najlepsze filmy John Mahoney zdjęcia John Mahoney galeria John Mahoney biografia John Mahoney nominacje John Mahoney nagrody i wyróżnienia John Mahoney filmografia John Mahoney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.