John Line
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1997 Arthur Shaw (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Oficer RAFu (gościnnie)
0.0 1985 Julian Burridge (gościnnie)
0.0 1981 Michael Griffin-Clark
0.0 1980 Garside
10.0 1980 Peter Walsh (gościnnie)
8.7 1977 Somerfield (gościnnie)
0.0 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Alistair Morley (gościnnie)
0.0 1969 Arthur Meyer (gościnnie)
8.8 1964 Stephen Fellowes (1985-1986)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Martin (gościnnie)
8.6 1962 Mężczyzna (1962) (gościnnie)
4.7 1955 Dennis Durrant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Line filmy John Line najlepsze filmy John Line zdjęcia John Line galeria John Line biografia John Line nominacje John Line nagrody i wyróżnienia John Line filmografia John Line aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.