John Lee Ames
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Operator gry (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jim Matthews (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Operator gry (gościnnie)
7.5 2005 Operator gry (gościnnie)
5.5 2001 Operator gry (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Operator gry (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Marty (gościnnie)
4.8
Szał na Amandę
Amanda Show, The
1999 Operator gry (gościnnie)
8.4 1999 Operator gry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Lee Ames filmy John Lee Ames najlepsze filmy John Lee Ames zdjęcia John Lee Ames galeria John Lee Ames biografia John Lee Ames nominacje John Lee Ames nagrody i wyróżnienia John Lee Ames filmografia John Lee Ames aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.