John Lavelle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 River
0.0 2010 Adam "Hocky" Hockhauser
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Mark Arnett (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gil Harkness (gościnnie)
0.0 2003 Kyle Braddock
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Derrick Archer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Lavelle filmy John Lavelle najlepsze filmy John Lavelle zdjęcia John Lavelle galeria John Lavelle biografia John Lavelle nominacje John Lavelle nagrody i wyróżnienia John Lavelle filmografia John Lavelle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.