John Kelland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 Prezydent (gościnnie)
6.7 1972 John Knightley
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Harvester (gościnnie)
0.0 1969 Młody lekarz (gościnnie)
0.0 1969 Bill Shepherd (gościnnie)
7.0 1965 Molvik / Trebonius
0.0 1963 Mitch
7.6
Święty
Saint, The
1962 Gilbert/ Ralph Windley (gościnnie)
0.0 1959 Policjant / Porucznik Sassoon / Posterunkowy Tillett (gościnnie)
4.7 1955 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Kelland filmy John Kelland najlepsze filmy John Kelland zdjęcia John Kelland galeria John Kelland biografia John Kelland nominacje John Kelland nagrody i wyróżnienia John Kelland filmografia John Kelland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.