John Kapelos
Data urodzenia: 1956-03-08
Miejsce urodzenia: London, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Larry Burke (gościnnie)
8.3 2011 Larry Burke (gościnnie)
4.1 2010 Dr Kurtz (gościnnie)
3.0 2010 Dr Kurtz (gościnnie)
0.0 2010 Dr Kurtz (gościnnie)
7.4 2010 Dr Kurtz (gościnnie)
4.0 2009 Dr Kurtz (gościnnie)
7.7 2009 Joe Palumbo (gościnnie)
6.2
Wydział Gemini
Gemini Division
2008 Dr Kurtz (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Hank Draber (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Dr Kurtz (gościnnie)
7.8 2007 Yari Demitrios (gościnnie)
10.0 2006 Dr Kurtz (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Kurtz (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Kurtz (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Eugene Beale (gościnnie)
7.3 2004 Bobby Rossmore (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Dr Kurtz (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Kurtz (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Nauczyciel (gościnnie)
7.5 2002 Pauly Flores (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Dr Kurtz (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Dr Kurtz (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Kurtz (gościnnie)
7.4 2001 Dr Kurtz (gościnnie)
10.0 2001 Dr Kurtz (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Dr Kurtz (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Duke Rittle (2002) (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Dr Kurtz (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Dr Kurtz (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dr Kurtz (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Kurtz (gościnnie)
7.6 1999 Dr Kurtz (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Dr Kurtz (gościnnie)
5.8
Relikt
Relic, The
1997 Dr Kurtz (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Dr Kurtz (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Dr Kurtz (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Kurtz (gościnnie)
6.6
Szkoła czarownic
Craft, The
1996 Dr Kurtz (gościnnie)
7.0
Nocna zmiana
Late Shift, The
1996 Dr Kurtz (gościnnie)
10.0 1995 Dr Kurtz (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Kurtz (gościnnie)
6.8 1993 Dr Kurtz (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Kurtz (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Specjalny Fordyce (gościnnie)
5.8
Kłopoty z facetami
Man Trouble
1992 Dr Kurtz (gościnnie)
7.5 1991 Dr Kurtz (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Dr Kurtz (gościnnie)
7.3
Wydział wewnętrzny
Internal Affairs
1990 Dr Kurtz (gościnnie)
0.0 1990 Dr Kurtz (gościnnie)
8.0 1990 Dr Kurtz (gościnnie)
7.4 1990 Dr Kurtz (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Dr Kurtz (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Dr Kurtz (gościnnie)
6.2
Zastrzyk energii
Boost, The
1988 Dr Kurtz (gościnnie)
6.2 1987 Dr Kurtz (gościnnie)
7.0 1987 Dr Kurtz (gościnnie)
5.8
Nie do taktu
Off Beat
1986 Dr Kurtz (gościnnie)
6.3 1986 Dr Kurtz (gościnnie)
5.7 1986 Dr Kurtz (gościnnie)
6.2
Dziewczyna z komputera
Weird Science
1985 Dr Kurtz (gościnnie)
7.3
Szesnaście świeczek
Sixteen Candles
1984 Dr Kurtz (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Dr Kurtz (gościnnie)
7.3 1984 Dr Kurtz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Kapelos filmy John Kapelos najlepsze filmy John Kapelos zdjęcia John Kapelos galeria John Kapelos biografia John Kapelos nominacje John Kapelos nagrody i wyróżnienia John Kapelos filmografia John Kapelos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.