John Kane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1986 Joe Sneeping
8.0 1979 Colin Mulley (gościnnie)
7.0 1979
0.0 1975 Dr Andrew Mackenzie
7.0 1972 (gościnnie)
0.0 1966 West (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Tommy (gościnnie)
8.6 1962 Frank Turner (1975) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Kane filmy John Kane najlepsze filmy John Kane zdjęcia John Kane galeria John Kane biografia John Kane nominacje John Kane nagrody i wyróżnienia John Kane filmografia John Kane aktor John Kane scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.