John J. York
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Malcolm "Mac" Scorpio
7.3 2001 Dave Smith (gościnnie)
7.7 1987 Eric Cord
8.0 1987 (1990) (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
6.3 1983 Tony Fanzo / Tim Fiedler / Alan O'Connor (gościnnie)
8.6 1982 (gościnnie)
8.2 1982 Matthews (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pracownik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John J. York filmy John J. York najlepsze filmy John J. York zdjęcia John J. York galeria John J. York biografia John J. York nominacje John J. York nagrody i wyróżnienia John J. York filmografia John J. York aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.