John Innes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.2
Egzorcyzmy Emily Rose
Exorcism of Emily Rose, The
2005 Sędzia O'Malley (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Sędzia O'Malley (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.8
Sztorm stulecia
Storm of the Century
1999 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.0 1998 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Sędzia O'Malley (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.3 1987 Sędzia O'Malley (gościnnie)
7.8 1987 Sędzia O'Malley (gościnnie)
8.1 1987 Sędzia O'Malley (gościnnie)
6.8
Pani Soffel
Mrs. Soffel
1984 Sędzia O'Malley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Innes filmy John Innes najlepsze filmy John Innes zdjęcia John Innes galeria John Innes biografia John Innes nominacje John Innes nagrody i wyróżnienia John Innes filmografia John Innes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.