John Hussey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1999 Detektyw wypadku
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Governor's Aide
8.3
Złoto
Gold
1974 Plummer
7.4
Dopaść Cartera
Get Carter
1971 Architekt
5.5
Oh! Co za urocza wojenka
Oh! What a Lovely War
1969 Żołnierz na balkonie(niewymieniony w czołówce)
0.0 1966 Dr Runcorn (1970) (gościnnie)
0.0 1965 Kurt Veider, dentysta / Kurt Veider (1969-1970)(gościnnie)
0.0 1965 Derby / Lewis XI
8.6 1962 Astell (1969) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Peters (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Hussey filmy John Hussey najlepsze filmy John Hussey zdjęcia John Hussey galeria John Hussey biografia John Hussey nominacje John Hussey nagrody i wyróżnienia John Hussey filmografia John Hussey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.