John Howard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Sierota
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Tom Jennings (gościnnie)
9.0 2007 Alan Sullivan (gościnnie)
7.0
Kulisy 11 września
National Geographic: Inside 9/11
2005 (on sam)
7.3 2001 Ken Yates
6.7 2001 (gościnnie) (on sam)
8.8 1998 Robert 'Bob' Jelly
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Frank Campion
10.0 1997 Sierż. Steve Coombs (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Sven Larsen (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Dwayne Farrell (gościnnie)
7.6 1991 Srebrny cierń
10.0 1989 John Schuller (gościnnie)
0.0 1988 Bob Russell
7.0 1983 Sly
0.0 1983 Peter Mountford
8.0 1981 Hamish Dalton / Julian Cockburn / Sandy McIntosh (gościnnie)
6.1 1975 (gościnnie)
6.8 1974 Mort (gościnnie)
7.2 1967 Doktor Daniels (gościnnie)
6.6 1966 Majster (gościnnie)
8.5 1966 Myron Fox (gościnnie)
10.0 1965 Doktor Samuel (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
7.6 1962 (gościnnie)
10.0 1960 Parson (gościnnie)
8.5 1960 Eric Brenner (gościnnie)
8.0 1960 Dave Welch (1965-1967)
7.8 1959 James 'Jim' Carr(gościnnie)
6.8 1958 David Bonner (gościnnie)
10.0 1958 Lance Creedy (gościnnie)
6.0 1957 Pułkownik Harris (gościnnie)
8.1 1957 Hugh Jamison / Dr Guy Omstead / Justin Grover / Harley Leonard (1962-1964)
10.0 1955 John Ross (gościnnie)
8.7 1955 Dr Paul Novak / Sierżant John Emerson (gościnnie)
9.8 1955 John Thompson (1960) (gościnnie)
6.0 1955 Harper (gościnnie)
8.7 1954 Burmistrz Wood (gościnnie)
10.0 1954 Dr Mark Williams (gościnnie)
7.5 1953 (gościnnie)
7.0 1953 Dr Cordell (1954) (gościnnie)
5.5 1952 Paul Blake (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)
7.0 1949 (gościnnie)
6.0 1949 (gościnnie)
9.5 1946 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Howard filmy John Howard najlepsze filmy John Howard zdjęcia John Howard galeria John Howard biografia John Howard nominacje John Howard nagrody i wyróżnienia John Howard filmografia John Howard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.