John Hostetter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2000 Pułkownik Quentin Massey (gościnnie)
7.9 2000 Polk (głos) (ang. głos)
7.0
Star Trek IX: Rebelia
Star Trek: Insurrection
1998 Oficer
8.2
Księżniczka Mononoke
Mononoke-hime
1997 (ang. głos) (różne głosy)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Jeździec (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Reżyser (gościnnie)
7.0 1995 Mike Brookhurst (gościnnie)
6.9 1994 Gush Hassam (angielski dubbing) (głos)
6.3 1994 Honda (głos)
8.0 1994 Trener futbolu
7.6 1993 Szef (gościnnie)
6.3
W mroku pod schodami
People Under the Stairs, The
1991 Weteran
9.5 1991 Spiker (gościnnie)
10.0 1991 (gościnnie)
7.2 1989 Mężczyzna (gościnnie)
7.7
Podniebna poczta Kiki
Majo no Takkyuubin
1989 Dowódca sterowca (ang. głos)
7.2 1988 John (gościnnie)
7.4
Bez wyjścia
No Way Out
1987 Agent CID
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Bruno (gościnnie)
7.9
Wzgórze Rozdartych Serc
Heartbreak Ridge
1986 Oficer Reese
6.3 1986 Whitehall/Inżynier (1987, 1990) (gościnnie)
5.7 1986 William Forrester (gościnnie)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Szef (ang. głos)
7.5 1985 Bazooka (głos)
7.5 1985 Jim King (gościnnie)
7.5 1985 Rudley Lee (gościnnie)
7.6 1984 Barman / Pasażer (gościnnie)
7.3 1984 Satch (gościnnie)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Ramhorn (głos)
8.3 1983 (gościnnie)
8.2 1982 Heckler / Anchorman (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Stan Wodjeski (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Minister (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Oficer policji (gościnnie)
6.8 1981 Agent Rand (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Hostetter filmy John Hostetter najlepsze filmy John Hostetter zdjęcia John Hostetter galeria John Hostetter biografia John Hostetter nominacje John Hostetter nagrody i wyróżnienia John Hostetter filmografia John Hostetter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.