John Hopkins
Data urodzenia: 1931-01-27
Miejsce urodzenia: 1998-07-23
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Sir Oswald (gościnnie)
7.5 2008 Sir Oswald (gościnnie)
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Sir Oswald (gościnnie)
7.6 2005 Sir Oswald (gościnnie)
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Sir Oswald (gościnnie)
0.0 1997 Sir Oswald (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sir Oswald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Hopkins filmy John Hopkins najlepsze filmy John Hopkins zdjęcia John Hopkins galeria John Hopkins biografia John Hopkins nominacje John Hopkins nagrody i wyróżnienia John Hopkins filmografia John Hopkins aktor John Hopkins scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.