John Hemphill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Brad Nystrom (gościnnie)
7.7 2009 Tom Walters (gościnnie)
10.0 2007 Brad Nystrom (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Brad Nystrom (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Spiker (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Brad Nystrom (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Brad Nystrom (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Trener (gościnnie)
7.5 2002 Eric Gelbertson (gościnnie)
0.0 2002 Brad Nystrom (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Brad Nystrom (gościnnie)
7.0 1995 Brad Nystrom (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Brad Nystrom (gościnnie)
7.8 1990 Brad Nystrom (gościnnie)
8.0 1981 Brad Nystrom (gościnnie)
0.0

0 Brad Nystrom (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Hemphill filmy John Hemphill najlepsze filmy John Hemphill zdjęcia John Hemphill galeria John Hemphill biografia John Hemphill nominacje John Hemphill nagrody i wyróżnienia John Hemphill filmografia John Hemphill aktor John Hemphill reżyser John Hemphill scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.