John Heard
Data urodzenia: 1945-03-07
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Margot Kidder (25.08.1979 - 26.12.1980, rozwód); 2. Sharon Heard (1988 - 1996, rozwód), 2 dzieci: syn Max i córka Annika; 3. Lana Pritchard (od 24.05.2010)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gubernator Frank Tancredi
7.7 2011 Gubernator Frank Tancredi
0.0 2011 Gubernator Frank Tancredi
6.0 2010 Gubernator Frank Tancredi
4.0 2010 Gubernator Frank Tancredi
7.1 2010 Gubernator Frank Tancredi
7.0 2010 Gubernator Frank Tancredi
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Gubernator Frank Tancredi
3.8 2007 Gubernator Frank Tancredi
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Gubernator Frank Tancredi
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gubernator Frank Tancredi
7.9 2004 Gubernator Frank Tancredi
8.0 2004 Gubernator Frank Tancredi
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Richard Wimmer (gościnnie)
7.3 2002 Kenwall Duquesne (gościnnie)
7.0 2001 Gubernator Frank Tancredi
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Gubernator Frank Tancredi
7.3
Gniazdo os
Animal Factory
2000 Gubernator Frank Tancredi
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Det. Vin Makazian (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Gubernator Frank Tancredi
6.9
Oczy węża
Snake Eyes
1998 Gubernator Frank Tancredi
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Gubernator Frank Tancredi
6.9
Wczoraj i dziś
Before and After
1996 Gubernator Frank Tancredi
6.1
Klient
Client, The
1995 Gubernator Frank Tancredi
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Gubernator Frank Tancredi
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Gubernator Frank Tancredi
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Gubernator Frank Tancredi
4.3
Katastrofa na Alasce
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
1992 Gubernator Frank Tancredi
7.9 1992 Gubernator Frank Tancredi
6.7
Oszukana
Deceived
1991 Gubernator Frank Tancredi
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Gubernator Frank Tancredi
7.1
Kevin sam w domu
Home Alone
1990 Gubernator Frank Tancredi
7.9
Koniec niewinności
End of Innocence, The
1990 Gubernator Frank Tancredi
6.8
Duży
Big
1988 Gubernator Frank Tancredi
6.3
Siódmy znak
Seventh Sign, The
1988 Gubernator Frank Tancredi
7.1
Grzeszni chłopcy
Heaven Help Us
1985 Gubernator Frank Tancredi
7.6
Po godzinach
After Hours
1985 Gubernator Frank Tancredi
6.4 1985 Gubernator Frank Tancredi
8.1 1985 Gubernator Frank Tancredi
7.3 1984 Gubernator Frank Tancredi
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Gubernator Frank Tancredi
6.4 1983 Gubernator Frank Tancredi
6.7
Sposób Cuttera
Cutter's Way
1981 Gubernator Frank Tancredi
7.6
Szkarłatna litera
Scarlet Letter, The
1979 Gubernator Frank Tancredi
1.0 1978 Gubernator Frank Tancredi
4.8
Między wersami
Between the Lines
1977 Gubernator Frank Tancredi
5.5
Pierwsza miłość
First Love
1977 Gubernator Frank Tancredi

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Heard filmy John Heard najlepsze filmy John Heard zdjęcia John Heard galeria John Heard biografia John Heard nominacje John Heard nagrody i wyróżnienia John Heard filmografia John Heard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.