John Harkins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 Billy
0.0 1995 Bolek (gościnnie)
0.0 1993 Harlan Cooper
7.2 1992 Sędzia główny (gościnnie)
6.3 1986 Michael Koskoff/Dick Lerner (1989, 1992) (gościnnie)
5.7 1986 Martin Lowens (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Ham Lushboughgościnnie)(1988) (gościnnie)
7.5 1985 Omar Gauss (gościnnie)
7.8
Ptasiek
Birdy
1984 Dr Weiss
7.0 1984 (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Owen Brownwell (gościnnie)
5.3
Amityville III: Demon
Amityville 3-D
1983 Clifford Sanders
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Mansfield (gościnnie)
6.8 1981 Arthur Cotham
7.8
Wystarczy być
Being There
1979 Sidney Courtney
7.4 1978 John Bowman (gościnnie)
5.7 1978 Sędzia Potter (1979) (gościnnie)
7.8 1976 Pan Egan (gościnnie)
0.0
Doc
1975 Fred Fenner
4.7 1971 Gordon Faraday (gościnnie)
6.3 1970 Ksiądz (gościnnie)
7.5 1967 Leo
8.3 1967 (gościnnie)
8.7 1966 Porucznik Costa (1967) / Horrace Gladstone (1970)
0.0 1965 Ralph Ennis(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Harkins filmy John Harkins najlepsze filmy John Harkins zdjęcia John Harkins galeria John Harkins biografia John Harkins nominacje John Harkins nagrody i wyróżnienia John Harkins filmografia John Harkins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.