John Hancock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1992 Ike Johnson (1992)
0.0 1991 Dep. Commissioner Hank Bishop
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Reverend Bacon
8.2 1989 Leroy (gościnnie)
9.0 1988 (gościnnie)
5.5 1987 Clarence
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Admirał Haden (gościnnie)
7.0 1986 Pan Stanton (gościnnie)
6.3 1986 Bobby Neil (1990) (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Richard Armand (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dr Puckett (1986)
6.6
Gorący towar
City Heat
1984 Gruby Freddy
8.0 1984 Daniel, the Porter
6.3 1984 Jake Cusak (gościnnie)
7.6 1984 Sam Pruitt (gościnnie)
7.3 1984 Dr Jake Emerson (gościnnie)
6.3
Układ stulecia
Deal of the Century
1983 Baptist Minister
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 "Fats" Styles (gościnnie)
8.3 1983 Tanner (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 porucznik Michael Delaney (1984-1985)
8.2 1982 Gus Thompson (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Frank Dix (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Lenny Barnes (gościnnie)
5.0
Czarny marmur
Black Marble, The
1980 Clarence Cromwell
7.7 1980 porucznik Tony Bakersmith
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Scotty
0.0 1979 Gold Tooth
8.5 1979 Prezydent (gościnnie)
7.0 1979 Sędzia David R. Ritter (gościnnie)
7.4 1978 Weterynarz (gościnnie)
7.0 1978 Wielebny Thomas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Hancock filmy John Hancock najlepsze filmy John Hancock zdjęcia John Hancock galeria John Hancock biografia John Hancock nominacje John Hancock nagrody i wyróżnienia John Hancock filmografia John Hancock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.