John Hamilton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 1982 Człowiek w sali konferencyjnej
6.5
Buntownik
No Place to Hide
1970 Agent FBI
9.0 1957 Sąsiad (gościnnie)
7.4 1955 Wielki John (gościnnie)
10.0 1954 George Maynard (gościnnie)
8.0 1952 Perry White
10.0 1952 Pułkownik Norton (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
6.5 1951 Gubernator (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
7.7
Morze traw
Sea of Grass, The
1947 Polityk z Denver (niewymieniony w czołówce)
6.0 1944 Hillman
8.0
Sokół maltański
Maltese Falcon, The
1941 Prokurator okręgowy Bryan
8.1
Aniołowie o brudnych twarzach
Angels with Dirty Faces
1938 Kapitan policji(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Hamilton filmy John Hamilton najlepsze filmy John Hamilton zdjęcia John Hamilton galeria John Hamilton biografia John Hamilton nominacje John Hamilton nagrody i wyróżnienia John Hamilton filmografia John Hamilton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.