John Gregson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1971 Dennis Croft
0.0 1968 Komandor Stevenson (gościnnie)
0.0 1965 (gościnnie)
0.0 1965 Porucznik George Gideon
5.5 1963 Ballin (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Pułkownik Roberts (gościnnie)
7.0 1961 Sayers
9.0
S.O.S. na Pacyfiku
SOS Pacific
1959 John Bennett
1.0
Morze piachu
Sea of Sand
1958 Kapitan Williams
7.6 1955 Detektyw Inspektor Ian Conway / Ken Johnson
8.7 1954 Tom Redruth (gościnnie)
5.5 1948 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Gregson filmy John Gregson najlepsze filmy John Gregson zdjęcia John Gregson galeria John Gregson biografia John Gregson nominacje John Gregson nagrody i wyróżnienia John Gregson filmografia John Gregson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.