John Glover
Data urodzenia: 1944-08-07
Miejsce urodzenia: Kingston, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Samson Gray (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Jared Andrews (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Samson Gray (gościnnie)
8.8 2006 Samson Gray (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Samson Gray (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Samson Gray (gościnnie)
7.5 2005 Samson Gray (gościnnie)
8.8 2003 Samson Gray (gościnnie)
6.3
Pytanie do Boga
Body, The
2001 Samson Gray (gościnnie)
7.2 2001 Lionel Luthor
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Samson Gray (gościnnie)
7.7
Godzina zemsty
Payback
1999 Samson Gray (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Samson Gray (gościnnie)
8.4 1999 Samson Gray (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Samson Gray (gościnnie)
7.4 1997 Samson Gray (gościnnie)
7.4 1996 Samson Gray (gościnnie)
0.0 1996 Samson Gray (gościnnie)
7.0 1996 Samson Gray (gościnnie)
7.4
W paszczy szaleństwa
In the Mouth of Madness
1995 Samson Gray (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Samson Gray (gościnnie)
8.0 1993 Samson Gray (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Samson Gray (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Samson Gray (gościnnie)
6.8 1993 Samson Gray (gościnnie)
7.8 1992 Samson Gray (gościnnie)
7.6 1991 Samson Gray (gościnnie)
5.5 1991 Samson Gray (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Samson Gray (gościnnie)
6.2 1989 Samson Gray (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Samson Gray (gościnnie)
5.7 1987 Samson Gray (gościnnie)
7.0 1987 Samson Gray (gościnnie)
6.4 1986 Samson Gray (gościnnie)
5.7 1986 Samson Gray (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Samson Gray (gościnnie)
4.0 1984 Samson Gray (gościnnie)
8.5
Jerzy Waszyngton
George Washington
1984 Samson Gray (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Samson Gray (gościnnie)
7.6 1983 Samson Gray (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Samson Gray (gościnnie)
3.6 1980 Samson Gray (gościnnie)
6.6
Ostatni uścisk
Last Embrace, The
1979 Samson Gray (gościnnie)
4.0 1978 Samson Gray (gościnnie)
10.0 1977 Samson Gray (gościnnie)
6.0 1973 Samson Gray (gościnnie)
7.3 1973 Samson Gray (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Glover filmy John Glover najlepsze filmy John Glover zdjęcia John Glover galeria John Glover biografia John Glover nominacje John Glover nagrody i wyróżnienia John Glover filmografia John Glover aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.