John Franklyn-Robbins
Data urodzenia: 1931-12-14
Miejsce urodzenia: 2009-03-21
Stan cywilny: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1997 (niewymieniony w czołówce)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Teddy Butler (gościnnie)
6.9 1996 Pan Cole
8.5
Klejnot snów
Dreamstone, The
1990 Czarownik (głos)
10.0 1990 Octavius Danberry Phinn (gościnnie)
0.0 1989 Andrew Seeley(gościnnie)
0.0 1987 Gerald Shortridge
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Macias (gościnnie)
6.2
Człowiek zagadka
Jigsaw Man, The
1983 Angielski doktor
6.6
Z dalekiego kraju
From a Far Country
1981 Wikary
0.0 1977 Denis Raynor
0.0 1977 Nadinspektor (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Attyk
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Fouche
4.0 1974 Austin Jacobson (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1971 Richard Phillotson
0.0 1971 Marcus Lake (gościnnie)
10.0 1971 Akar (gościnnie)
0.0 1970 Lord Dorriton (gościnnie)
9.5 1970 Isaac
0.0 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Parrish (gościnnie)
0.0 1966 Magik(gościnnie)
0.0 1966 Detektyw nadinspektor Adler
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Władca Czasu (gościnnie)
8.6 1962 Len Thompson (1965) / Jack Latimer (1968) / Meaker (1970 / Owen Evans (1974)
7.6 1955 Mistrz ceremonii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Franklyn-Robbins filmy John Franklyn-Robbins najlepsze filmy John Franklyn-Robbins zdjęcia John Franklyn-Robbins galeria John Franklyn-Robbins biografia John Franklyn-Robbins nominacje John Franklyn-Robbins nagrody i wyróżnienia John Franklyn-Robbins filmografia John Franklyn-Robbins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.