John Fiore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Gigi Cestone (gościnnie)
6.4
13
2010 Gigi Cestone (gościnnie)
0.0 2010 Gigi Cestone (gościnnie)
0.0 2009 Gigi Cestone (gościnnie)
0.0 2007 Gigi Cestone (gościnnie)
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Gigi Cestone (gościnnie)
7.3
Poznaj mojego tatę
Meet the Parents
2000 Gigi Cestone (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gigi Cestone (gościnnie)
7.6 1993 Gigi Cestone (gościnnie)
6.3 1988 Gigi Cestone (gościnnie)
6.2
Szalone lato
One Crazy Summer
1986 Gigi Cestone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Fiore filmy John Fiore najlepsze filmy John Fiore zdjęcia John Fiore galeria John Fiore biografia John Fiore nominacje John Fiore nagrody i wyróżnienia John Fiore filmografia John Fiore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.