John Finn
Data urodzenia: 1952-09-30
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.0

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Lawrence Kemp (gościnnie)
8.2
Północ Południe
North & South
2004 Michael Kritschgau
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Michael Kritschgau
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Michael Kritschgau
8.0 2001 Michael Kritschgau
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Michael Kritschgau
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Michael Kritschgau
7.3
Prawdziwa zbrodnia
True Crime
1999 Michael Kritschgau
9.0 1999 Michael Kritschgau
10.0
Owoce miłości
Seasons of Love
1999 Michael Kritschgau
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Michael Kritschgau
5.4
Turbulencja
Turbulence
1997 Michael Kritschgau
7.9
Gracze
Players
1997 Michael Kritschgau
7.4 1997 Michael Kritschgau
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Michael Kritschgau
6.5
Ludzie miasta
City Hall
1996 Michael Kritschgau
9.5
Okrutne ulice
EZ Streets
1996 Michael Kritschgau
6.1
Klient
Client, The
1995 Michael Kritschgau
7.0 1995 Michael Kritschgau
7.2
Eksplozja
Blown Away
1994 Michael Kritschgau
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Michael Kritschgau
8.1
Życie Carlita
Carlito's Way
1993 Michael Kritschgau
6.8
Geronimo: Amerykańska legenda
Geronimo: An American Legend
1993 Michael Kritschgau
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Michael Kritschgau
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Michael Kritschgau
7.0 1993 Michael Kritschgau
7.6 1993 Michael Kritschgau
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Michael Kritschgau
6.8 1993 Michael Kritschgau
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Michael Kritschgau
10.0 1992 Michael Kritschgau
5.3
Mistyfikacja
Cover-Up
1991 Michael Kritschgau
6.0
Godziny rozpaczy
Desperate Hours
1990 Michael Kritschgau
6.2
Szok dla systemu
Shock to the System, A
1990 Michael Kritschgau
7.9
Chwała
Glory
1989 Michael Kritschgau
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Michael Kritschgau
6.3 1986 Michael Kritschgau
6.8 1984 Michael Kritschgau
8.3 1982 Michael Kritschgau
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Michael Kritschgau
8.2 1981 Michael Kritschgau

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Finn filmy John Finn najlepsze filmy John Finn zdjęcia John Finn galeria John Finn biografia John Finn nominacje John Finn nagrody i wyróżnienia John Finn filmografia John Finn aktor John Finn reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.