John F. Schaffer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Kierownik Sav-A-Bunch (gościnnie)
0.0 2009 Kierownik Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Kierownik Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Członek publiczności (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Kierownik Sav-A-Bunch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John F. Schaffer filmy John F. Schaffer najlepsze filmy John F. Schaffer zdjęcia John F. Schaffer galeria John F. Schaffer biografia John F. Schaffer nominacje John F. Schaffer nagrody i wyróżnienia John F. Schaffer filmografia John F. Schaffer aktor John F. Schaffer scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.