John Eric Bentley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Szeryf Bill (gościnnie)
7.0
Para królów
Pair of Kings
2010 Oficer (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Steve Penn (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Oficer (gościnnie)
5.0 2006 Oficer (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Dowódca przy telefonie (gościnnie)
8.1
Daleko od domu
South of Nowhere
2005 Oficer (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Gajowy (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Ritchie Peterson / Kapelan wojskowy (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Oficer (gościnnie)
7.3 2004 Roger Hagler (gościnnie)
7.3 2003 Oficer (gościnnie)
7.9 2003 Oficer (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer (gościnnie)
8.2 2002 Oficer (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Oficer (gościnnie)
7.3 2002 Funkcjonariusz German (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Oficer (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Oficer (gościnnie)
7.6 2001 Oficer (gościnnie)
7.1
Kto tu zwariował?
Trouble with Normal, The
2000 Oficer (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Oficer (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Oficer (gościnnie)
4.7 1998 Oficer (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Oficer (gościnnie)
6.9 1998 Oficer (gościnnie)
10.0 1996 Oficer (gościnnie)
5.3 1996 Oficer (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Oficer (gościnnie)
10.0 1995 Oficer (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Kelner (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Oficer (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Strażnik pocztowy (gościnnie)
9.0 1992 Oficer (gościnnie)
7.3 1984 Oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Eric Bentley filmy John Eric Bentley najlepsze filmy John Eric Bentley zdjęcia John Eric Bentley galeria John Eric Bentley biografia John Eric Bentley nominacje John Eric Bentley nagrody i wyróżnienia John Eric Bentley filmografia John Eric Bentley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.