John Elsen
Data urodzenia: 1964-08-23

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2002 Oficer Yorn (gościnnie)
6.6
Ślepy tor
Yards, The
2000 Oficer Yorn (gościnnie)
6.6 2000 Oficer Yorn (gościnnie)
7.3
Poznaj mojego tatę
Meet the Parents
2000 Oficer Yorn (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Oficer Yorn (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 Oficer Yorn (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Oficer Yorn (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Oficer Yorn (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Oficer Yorn (gościnnie)
5.4
Turbulencja
Turbulence
1997 Oficer Yorn (gościnnie)
7.6 1993 Oficer Yorn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Elsen filmy John Elsen najlepsze filmy John Elsen zdjęcia John Elsen galeria John Elsen biografia John Elsen nominacje John Elsen nagrody i wyróżnienia John Elsen filmografia John Elsen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.