John Edwards
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 1983 Butch Peterson (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Caldwell (gościnnie)
10.0 1979 (gościnnie)
7.7 1977 Jones (gościnnie)
7.0
Błędne koło
Fools' Parade
1971 (producent)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Edwards filmy John Edwards najlepsze filmy John Edwards zdjęcia John Edwards galeria John Edwards biografia John Edwards nominacje John Edwards nagrody i wyróżnienia John Edwards filmografia John Edwards aktor John Edwards scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.