John Duttine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Rick
0.0 2005 Gareth Hall
6.0 2003 John Pembrey (gościnnie)
8.7 2002 Mark Waters
8.0 1998 Michael Hawkins
0.0 1997 Duncan
4.5 1997 Robin Layton (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Will Saxby (gościnnie)
6.0 1997 Graham Bryant (gościnnie)
3.0 1993 (gościnnie)
7.0 1993 Larry Pearce (gościnnie)
6.8 1992 Paul Melthorn (gościnnie)
0.0 1987 Nadinspektor Lance Thorne
0.0 1987 Roger Zimmern
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Audrey Foster (gościnnie)
7.2
Kariera Emmy Harte
Woman of Substance, A
1984 Joe Lowther
0.0 1980 David Powlett-Jones
8.0 1979 Donald Radlet
7.2 1979 Max (gościnnie)
0.0 1978 John
7.1
Wichrowe Wzgórza
Wuthering Heights
1978 Hindley Earnshaw
0.0 1978 Lennie Brooks (gościnnie)
8.1
Jezus z Nazaretu
Jesus of Nazareth
1977 Jan Ewangelista
1.0 1975 Larry / Dr Frank Crozier (gościnnie)
7.6 1970 Jimmy (gościnnie)
0.0 1966 Thomas Ross (gościnnie)
8.6 1962 Jesse Alty (1974) / Bartlett (1976) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Duttine filmy John Duttine najlepsze filmy John Duttine zdjęcia John Duttine galeria John Duttine biografia John Duttine nominacje John Duttine nagrody i wyróżnienia John Duttine filmografia John Duttine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.