John Dukakis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1982 Jeff Wakefield (1983) (gościnnie)
8.2 1980 Danny Wilson (gościnnie)
6.5
Szczęki 2
Jaws 2
1978 Polo
7.4 1978 Goodwin (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Tim Mahoney (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Dukakis filmy John Dukakis najlepsze filmy John Dukakis zdjęcia John Dukakis galeria John Dukakis biografia John Dukakis nominacje John Dukakis nagrody i wyróżnienia John Dukakis filmografia John Dukakis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.