John Doman
Data urodzenia: 1945-01-09
Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Linda Doman

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2011 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
5.7 2011 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.6 2010 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
6.9 2010 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Oliver Cardiff (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
6.6
Dochodzenie
City by the Sea
2002 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 William Rawls
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Adwokat okręgowy (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
1995 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
8.0 1995 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
10.0 1995 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.5 1995 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.6 1993 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Sędzia Slater (2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Doman filmy John Doman najlepsze filmy John Doman zdjęcia John Doman galeria John Doman biografia John Doman nominacje John Doman nagrody i wyróżnienia John Doman filmografia John Doman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.