John Dixon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Dyżurny
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tom Krandall (2003) (gościnnie)
4.7 1998 Tom Krandall (2003) (gościnnie)
5.0 1990 Tom Krandall (2003) (gościnnie)
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Tom Krandall (2003) (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Tom Krandall (2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Dixon filmy John Dixon najlepsze filmy John Dixon zdjęcia John Dixon galeria John Dixon biografia John Dixon nominacje John Dixon nagrody i wyróżnienia John Dixon filmografia John Dixon aktor John Dixon reżyser John Dixon scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.