John Diehl
Data urodzenia: 1950-05-01
Miejsce urodzenia: Cincinnati, Ohio, USA
Stan cywilny: żona Julie Christensen (od 27.05.1992), syn Jackson (ur. 1993)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
8.7 2009 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
2.4 2009 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Charlie Everett (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
8.3 2006 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.9
Park Jurajski 3
Jurassic Park III
2001 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.3 2001 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.2 1997 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.3
Koniec przemocy
End of Violence, The
1997 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.5
Poszukiwany
Most Wanted
1997 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.5
Wtajemniczenie
Foxfire
1996 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.0
Trzy życzenia
Three Wishes
1995 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.0 1995 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.4
Klient
Client, The
1994 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8 1993 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8
Upadek
Falling Down
1993 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.7 1993 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.6 1993 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
10.0 1992 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.1 1991 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
4.5 1988 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
5.7 1986 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.7
Szarże
Stripes
1981 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
6.8 1981 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Wilson "Pinker" Rawls (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Diehl filmy John Diehl najlepsze filmy John Diehl zdjęcia John Diehl galeria John Diehl biografia John Diehl nominacje John Diehl nagrody i wyróżnienia John Diehl filmografia John Diehl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.