John Dennis Johnston
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Ojciec Bender (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Ojciec Bender (gościnnie)
7.9 2004 Ojciec Bender (gościnnie)
9.0 1999 Ojciec Bender (gościnnie)
7.1
Serce lasu
Heartwood
1998 Ojciec Bender (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Ojciec Bender (gościnnie)
7.6
Spacer w chmurach
Walk in the Clouds, A
1995 Ojciec Bender (gościnnie)
7.9 1995 Ojciec Bender (gościnnie)
7.3 1994 Ojciec Bender (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Ojciec Bender (gościnnie)
5.5
Partner z zaświatów
Shades of LA
1990 Ojciec Bender (gościnnie)
6.4
Wspólnota
Communion
1989 Ojciec Bender (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Jimmy (gościnnie)
5.5 1987 Ojciec Bender (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ojciec Bender (gościnnie)
6.3 1986 Ojciec Bender (gościnnie)
7.4
Ciało i krew
Flesh+Blood
1985 Ojciec Bender (gościnnie)
7.6 1985 Ojciec Bender (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Ojciec Bender (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Ojciec Bender (gościnnie)
7.5 1985 Ojciec Bender (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Ojciec Bender (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Ojciec Bender (gościnnie)
7.2
48 godzin
48 Hrs.
1982 Ojciec Bender (gościnnie)
10.0 1982 Ojciec Bender (gościnnie)
7.0 1982 Ojciec Bender (gościnnie)
7.1 1982 Ojciec Bender (gościnnie)
6.2 1982 Ojciec Bender (gościnnie)
10.0 1981 Ojciec Bender (gościnnie)
8.2 1981 Ojciec Bender (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Ojciec Bender (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Ojciec Bender (gościnnie)
10.0 1979 Ojciec Bender (gościnnie)
7.0 1979 Ojciec Bender (gościnnie)
8.5 1979 Ojciec Bender (gościnnie)
7.7 1977 Ojciec Bender (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Ojciec Bender (gościnnie)
8.5 1975 Ojciec Bender (gościnnie)
6.8 1974 Ojciec Bender (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Ojciec Bender (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Dennis Johnston filmy John Dennis Johnston najlepsze filmy John Dennis Johnston zdjęcia John Dennis Johnston galeria John Dennis Johnston biografia John Dennis Johnston nominacje John Dennis Johnston nagrody i wyróżnienia John Dennis Johnston filmografia John Dennis Johnston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.