John David Carson
Data urodzenia: 1952-03-06
Miejsce urodzenia: 2009-10-27
Stan cywilny: Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1990 Mark
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Larry Burns (gościnnie)
10.0 1982 (gościnnie)
8.2 1981 Mel (gościnnie)
6.8 1981 Jay Spence (1987-1988)
7.4 1978 Kirk (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
6.0
Niedosyt
Stay Hungry
1976 Halsey
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Kevin Ryan / Scott Miller (gościnnie)
7.5 1974 Ben Haggerty (gościnnie)
10.0 1974 Tom Michaelson (gościnnie)
8.1 1974 Tommy Shaw / Charlese Parker (gościnnie)
8.5 1973 Joie (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
7.0 1973 Walt Gornett / David Burke (gościnnie)
6.6 1969 Alex (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
9.0 1969 David (gościnnie)
6.4 1968 Mike Harper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John David Carson filmy John David Carson najlepsze filmy John David Carson zdjęcia John David Carson galeria John David Carson biografia John David Carson nominacje John David Carson nagrody i wyróżnienia John David Carson filmografia John David Carson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.