John Crawford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1983 Szeryf Fred Kyle (gościnnie)
10.0 1982 Generał FJ Tucker (gościnnie)
7.0 1982 Szeryf Ferris (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Szeryf Moore / Mac Thomas (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dan Cassidy (gościnnie)
7.2
Stąd do wieczności
From Here to Eternity
1980 Pułkownik Harry Thompson
8.4 1979 Szeryf Towne (gościnnie)
8.2 1979 Major Thompson
6.2 1979 (gościnnie)
8.5 1979 Agent Buchanan (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 (gościnnie)
8.0
Koła
Wheels
1978 Parkland
3.7 1978 Tom Edler (1978) (gościnnie)
7.7 1977 Paul Armstrong (gościnnie)
7.6
Strażnik prawa
Enforcer, The
1976 Burmistrz
7.8 1976 Oficer (gościnnie)
10.0 1975 Sally G. (gościnnie)
10.0 1975 (gościnnie)
7.2
Płonący wieżowiec
Towering Inferno, The
1974 Callahan
8.1 1974 Kpt. Parks (gościnnie)
6.8 1974 Dr Kenilworth (gościnnie)
8.5 1973 Tommy Tirdell (gościnnie)
7.5
Napoleon i Samanta
Napoleon and Samantha
1972 policjant
7.4
Tragedia "Posejdona"
Poseidon Adventure, The
1972 Główny inżynier Joe
7.7 1972 Owen Summers (gościnnie)
2.3 1972 Szeryf Ep Bridges
8.5 1972 Vern Hackler (gościnnie)
10.0 1971 Billy Don (gościnnie)
7.2 1967 Traynor (1967) (gościnnie)
6.5 1966 Król Jan / John Poe / Major / Henderson (gościnnie)
6.6 1966 Profesor Franz Lubell (gościnnie)
6.1 1966 Diabeł (gościnnie)
7.6 1966 Komisarz Ferris (gościnnie)
8.5 1965 Porucznik Ritchie (gościnnie)
7.4 1965 Gandy (1967-1968) (gościnnie)
8.2 1965 Profesor Philip Colecrest (gościnnie)
8.4 1965 Reporter TV (niewymieniony w czołówce)
10.0 1964 (gościnnie)
7.8 1964 Jeremy (gościnnie)
4.7 1964 Alpha (gościnnie)
7.9 1963 Sierżant (gościnnie)
8.0 1963 Emmet Dalkins (gościnnie)
8.5 1962 Sierżant Gunnar / Kapitan Werner (gościnnie)
6.2 1962 (1970) (gościnnie)
0.0 1961 Portugenna (gościnnie)
7.0 1960 Dr Keller (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
0.0 1959 (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Johnny Acropolis (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Joe (gościnnie)
7.4 1959 Burton Roberts (gościnnie)
6.0 1957 Nieznajomy (gościnnie)
10.0 1956 (gościnnie)
5.6 1956 Strzelec (gościnnie)
7.6 1955 Larry Toms
7.4 1955 Hod Scurlock (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 Johnny Thor (gościnnie)
8.0 1952 Morrell (gościnnie)
5.5 1952 Don Weller (gościnnie)
10.0 1951 Johnny Hendericks / Król Bradshaw / MacLaren (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Crawford filmy John Crawford najlepsze filmy John Crawford zdjęcia John Crawford galeria John Crawford biografia John Crawford nominacje John Crawford nagrody i wyróżnienia John Crawford filmografia John Crawford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.