John Christopher Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Kevin Cullen (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Kevin Cullen (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Kevin Cullen (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Kevin Cullen (gościnnie)
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Kevin Cullen (gościnnie)
6.0
Godziny rozpaczy
Desperate Hours
1990 Kevin Cullen (gościnnie)
4.5 1988 Kevin Cullen (gościnnie)
7.5
Wpływ księżyca
Moonstruck
1987 Kevin Cullen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Christopher Jones filmy John Christopher Jones najlepsze filmy John Christopher Jones zdjęcia John Christopher Jones galeria John Christopher Jones biografia John Christopher Jones nominacje John Christopher Jones nagrody i wyróżnienia John Christopher Jones filmografia John Christopher Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.