John Carter
Data urodzenia: 1927-11-26
Miejsce urodzenia: Center Ridge, Arkansas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1998 Ojciec Gladden
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Tibbs (gościnnie)
7.0
Dzieciaki
Kids
1995 Dzieciak w parku
1.0 1989 Richard Curtis
7.8 1989 (gościnnie)
5.5 1987 (gościnnie)
6.3 1986 Jason Hardiman/Howard Wright (1986, 1991) (gościnnie)
5.7 1986 Dr John Petit (gościnnie)
6.3
Mój naukowy projekt
My Science Project
1985 Generał
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Elliott Kirby (gościnnie)
9.0 1985 Pułkownik Wayne (gościnnie)
7.5 1985 Senator Rhodes (gościnnie)
8.0 1984 (gościnnie)
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983 William Forrest
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie)
8.3 1983 Gordon Standish (1983) (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Paul Danton / Nolan Ashley (gościnnie)
6.3 1983 Biskup / Marvin Emerson (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dr Less Osgood (gościnnie)
7.0 1979 Dr Wells (gościnnie)
6.8 1977 Sędzia Murphy (gościnnie)
7.1 1976 Kongresmen Harold Chapel (gościnnie)
10.0 1974 Sam (gościnnie)
6.8 1974 Alec Morris (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Ted McGinnis (gościnnie)
7.0 1973
7.2 1972 Sędzia
2.3 1972 Walt Cutlett (gościnnie)
10.0 1971 Sierżant Ray Martin
6.7 1969 Lekarz
10.0 1969 Don King (gościnnie)
6.4 1968 Tom Whalen (gościnnie)
8.2 1968 Hank Stevens (gościnnie)
6.3 1967 Carter (gościnnie)
10.0 1967 Kelner (gościnnie)
7.2 1967 Johnson (gościnnie)
6.9 1967 Burt Thomas (gościnnie)
8.5 1966 Radny Morley (gościnnie)
8.4 1965 Inspektor John Bonner (gościnnie)
8.5 1962 Major (gościnnie)
7.4 1959 Wayne Purcell (gościnnie)
7.4 1955 Doyle (gościnnie)
6.5 1952 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Carter filmy John Carter najlepsze filmy John Carter zdjęcia John Carter galeria John Carter biografia John Carter nominacje John Carter nagrody i wyróżnienia John Carter filmografia John Carter aktor John Carter reżyser John Carter scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.