John Carson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.1
Marzyłam o Afryce
I Dreamed of Africa
2000 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.3
Przygody Sindbada żeglarza
Adventures of Sindbad, The
1996 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1993 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
8.1
Zulus Czaka
Shaka Zulu
1986 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1980 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
6.2 1980 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
8.2
Porwany za młodu
Kidnapped
1978 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1977 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1977 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1977 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
10.0 1977 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
8.7 1977 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
8.1 1976 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
6.7 1972 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1970 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1970 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.6 1970 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
8.0 1969 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1969 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1966 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1965 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
10.0 1965 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
10.0 1964 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1960 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
6.8 1958 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
0.0 1957 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
8.5 1955 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
7.6 1955 Ochroniarz na procesie (gościnnie)
4.7 1955 Ochroniarz na procesie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Carson filmy John Carson najlepsze filmy John Carson zdjęcia John Carson galeria John Carson biografia John Carson nominacje John Carson nagrody i wyróżnienia John Carson filmografia John Carson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.