John Burgmeier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Tien / Gregory (ang. głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Dolcetto (ang. głos)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 Paul Jones (ang. głos) (gościnnie)
8.5 2008 Zheren (ang. głos)
8.6 2007 Elmer C. Albatross (ang. głos)
8.3 2007 Gennosuke Fujiki (ang. głos)
7.9 2005 Shiro (głos) (ang. głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Ojciec Hugue de Watteau (ang. głos)
8.1 2005 Chikuma Koshiro (ang. głos)
8.0 2005 River Zastory (ang. głos)
7.8 2003 Jose (ang. głos)
8.4 2002 Eyes Rutherford (ang) (głos)
7.8 2002 Smith (ang.) (głos)
8.1 2001 Shigure Sohma (ang. głos)
8.3 1999 Fullbody (ang. głos)
7.0 1996 Youko Kurama (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Tien (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Ochroniarz / inne głosy (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Tien Shinhan (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Egazaminator / Dziadek Shamo (ang. głos)
7.6 1992 Kurama (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Tien (ang.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Burgmeier filmy John Burgmeier najlepsze filmy John Burgmeier zdjęcia John Burgmeier galeria John Burgmeier biografia John Burgmeier nominacje John Burgmeier nagrody i wyróżnienia John Burgmeier filmografia John Burgmeier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.